Coaching voor bedrijven

Paint the picture of what’s possible

The results that your dream clients will get after working together

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque metus magna, eleifend sit amet erat ac, posuere gravida dolor. Vestibulum fermentum urna quis quam faucibus porttitor. Fusce pretium euismod pharetra nunc a sem nulla. 

Mauris nec neque quis diam maximus commodo sit amet ac quam. Fusce mauris mi, dictum sed faucibus at, congue at turpis. Proin in lobortis erat. Proin turpis eros, varius a hendrerit in, consectetur et purus. Cras interdum tempor porta.

Persoonlijke coaching

Het preventief inzetten van coaching past bij uw goed werkgeverschap én werkt kostenbesparend. In een bestaande verzuimsituatie biedt coaching uw medewerker inzichten en tools om weer aan het werk te kunnen.

De begeleiding:

Werkwijze:

01

Programma “Vitaal Vakmens TNO"

Vergroot de betrokkenheid van uw medewerkers en stimuleer eigenaarschap in vakmanschap en duurzame inzetbaarheid. Dit innovatieve programma volgt een eenvoudige aanpak in 5 stappen, ondersteund door 4 pijlers en gaat uit van de betrokkenheid van uw medewerkers. Uw medewerkers gaan zelf aan de slag met hun persoonlijke behoeften en duurzame inzetbaarheid binnen hun organisatie, team of afdeling. De manier om langdurig, gezond, productief en betekenisvol deel te nemen aan het arbeidsproces.

03

Onder andere gingen deze bedrijven u voor:

In partnership met Specialistennet:

FAQ

Coaching voor bedrijven

Het preventief inzetten van coaching past bij uw goed werkgeverschap én werkt direct als kostenbesparing. In een bestaande verzuimsituatie biedt coaching uw medewerker inzichten en tools om weer aan het werk te kunnen. De begeleiding zorgt voor positieve verandering en is toekomstgericht.

In de eerste afspraken vinden gesprekken plaats die zijn gericht op het verkennen van de situatie. Vanuit meerdere perspectieven wordt de situatie bekeken zodat er zicht op mogelijkheden kan ontstaan. De basis van de coaching bestaat uit persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap. Zo is het effect van de coaching toekomstgericht.

Persoonsgegevens worden versleuteld verstuurd. Verdere informatie met betrekking tot privacy kunt u lezen in de privacyverklaring op deze website.

Ik maak een inschatting van het aantal benodigde afspraken. Ik richt mij op het leveren van goed werk in redelijke tijd. Mocht er na het voorgestelde traject meer tijd nodig zijn dan neem ik contact op met betrekking tot een voorstel tot vervolg.

U kunt uw medewerker direct aanmelden via het online-contactformulier. Ik neem binnen 2 werkdagen contact op met uw werknemer voor een intake. Tijdens de intake is er gelegenheid om kennis te maken en om de vraag toe te lichten. Op basis van dit gesprek stel ik een offerte op die u zo spoedig mogelijk zal ontvangen.

Samenwerking in een partnerschap levert u korting op zowel de persoonlijke coaching als de workshops. Stuur bij interesse een bericht in het contactformulier of plan meteen een online afspraak in mijn agenda voor het bespreken van de mogelijkheden.

5

Years of experience in coaching

100+

clients helped throughout career

$2M

MY CLIENTS' LAUNCH EARNING THIS YEAR

68

biz owners joined the mastermind

Let's Work Together

Ready to scale your creative business?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean congue, nibh eget blandit tincidunt, turpis eros rhoncus tortor, id elementum augue lorem ut felis. Vivamus tempus sed lorem a tincidunt.