Coaching voor jezelf

1-op-1-coaching

Paint the picture of what’s possible

The results that your dream clients will get after working together

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque metus magna, eleifend sit amet erat ac, posuere gravida dolor. Vestibulum fermentum urna quis quam faucibus porttitor. Fusce pretium euismod pharetra nunc a sem nulla. 

Mauris nec neque quis diam maximus commodo sit amet ac quam. Fusce mauris mi, dictum sed faucibus at, congue at turpis. Proin in lobortis erat. Proin turpis eros, varius a hendrerit in, consectetur et purus. Cras interdum tempor porta.

Coach bundels particulier

02

VIP-launchday

Wil je een jumpstart maken op het gebied van werk- en of vrije tijd? Gun jezelf één strategiedag waarop ik mijn volledige aandacht richt op jouw vraagstuk. We besteden die dag samen aan jouw vraag en wisselen 1-op-1 coaching af met testen en werkvormen ter ondersteuning van jouw doel. 

Single Strategy Consult

Je hebt 1 gesprek nodig om jouw richting weer te vinden of een beslissing te nemen.

03

“Het resultaat van de coaching is dat we tot de kern zijn gekomen. Mirjam is rustig en geduldig maar pakt goed door. Binnen 2 sessies zijn we al een stap verder.”

FAQ

Coaching voor jezelf

Afhankelijk van jouw vraag levert coaching inzicht in jouw situatie op. Dit kan overzicht zijn, thuis of op jouw werk. Maar ook beter voor jezelf opkomen, duidelijk communiceren, minder stress of meer energie. Waar jij focus op wil leggen. Welke werkzaamheden of baan bij jou past zodat je meer plezier in jouw werk zal ervaren.
Dit hoeft natuurlijk niet altijd een andere baan te zijn. Door het aanpassen van jouw manier van werken kun je ook zorgen dat een functie beter bij jouw past.

Ik zal ingaan op de dingen die belangrijk zijn voor het beantwoorden van jouw vraag. Jij bepaalt uiteindelijk wat jouw vraag is en wat je met mij wil delen.

Ik vind het belangrijk om uit te gaan van de situatie nu en vervolgens te kijken waar jij naar toe wilt. Zo kunnen we aan het einde van het traject evalueren wat jij hebt bereikt en wat jij nog voor jezelf zou willen in de toekomst. Verder is de coachmethode afhankelijk van jouw vraag en probeer ik zo goed mogelijk op jou af te stemmen.

Dat is zeker mogelijk! Wanneer je “Single Session Coaching” boekt heb je 1 afspraak met mij. Deze kan zowel in het echt als online plaatsvinden. De afspraak wordt vaak geboekt bij vragen als: 

  • Waar sta ik in mijn leven of mijn werk?
  • Een dilemma
  • Onzekerheid of behoefte aan waardering
  • Bij een verandering in een levensfase
  • Stress en overbelasting 

Je kunt meteen een afspraak in mijn agenda plannen om online kennis te maken. De afspraken zijn verder in overleg en er is geen wachtlijst. In een coachtraject kunnen we om de week afspreken maar het is ook mogelijk om iedere week een afspraak te plannen. Heb je het druk en vind je het lastig om de afspraken in te plannen naast jouw werk? Dan is een VIP-Launchday iets voor jou. Een dag waarin ik mijn aandacht exclusief richt op jouw vraag. We wisselen 1-op-1coaching af met testen en oefeningen ter ondersteuning van jouw doel. De lunch is inbegrepen.

 

Coach bundel

Begin

In de eerste gesprekken verkennen we wie jij bent en wat jouw vraag is. Zo ontstaat de mogelijkheid om vanuit verschillende perspectieven inzicht in jouw situatie te krijgen. Vanuit deze verschillende perspectieven zijn vaak mogelijkheden te ontdekken waar je tot nu toe nog geen zicht op had. Vervolgens kun je zelf jouw mogelijkheden in de praktijk onderzoeken.

Coach bundel

Achieve

In de eerste gesprekken verkennen we wie jij bent en wat jouw vraag is. Zo ontstaat de mogelijkheid om vanuit verschillende perspectieven inzicht in jouw situatie te krijgen. Vanuit deze verschillende perspectieven zijn vaak mogelijkheden te ontdekken waar je tot nu toe nog geen zicht op had. Wij bespreken de mogelijkheden die jij tijdens het traject in de praktijk onderzoekt zodat jij jouw aanpak kan optimaliseren.

Coach bundel

Grow

In de eerste gesprekken verkennen we wie jij bent en wat jouw vraag is. Zo ontstaat de mogelijkheid om vanuit verschillende perspectieven inzicht in jouw situatie te krijgen. Vanuit deze verschillende perspectieven zijn vaak mogelijkheden te ontdekken waar je tot nu toe nog geen zicht op had. Wij bespreken de mogelijkheden die jij tijdens het traject in de praktijk onderzoekt zodat je jouw aanpak kan optimaliseren. Vervolgens richten we onze aanpak op extra groeimogelijkheden en het borgen van jouw aanpak zodat de behaalde resultaten toekomstgericht zijn.

5

Years of experience in coaching

100+

clients helped throughout career

$2M

MY CLIENTS' LAUNCH EARNING THIS YEAR

68

biz owners joined the mastermind

Let's Work Together

Ready to scale your creative business?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean congue, nibh eget blandit tincidunt, turpis eros rhoncus tortor, id elementum augue lorem ut felis. Vivamus tempus sed lorem a tincidunt.