Mirjam van Loenen

Ik help je aan de oplossing die bij jou past

Het vinden van het antwoord op jouw vraag kan voelen als rocketscience maar dit antwoord heb jij eigenlijk al zelf! In gesprek breng ik dit antwoord in jou naar boven door het stellen van vragen. Naast mijn werk als loopbaancoach in Delft bied ik ondersteuning als life coach in Delft. Deze ondersteuning richt zich op positieve verandering.

Hi!

Ik vind het fijn dat mensen verschillen en hier op afstemmen is precies waar ik mij mee bezig houd! Het is de straalmotor voor het laten slagen van ons coachtraject. Door in te zoomen op wie jij bent en wat jij wilt, vinden wij wat bij jou past.

See your potential

Wij hebben ons gesprek in mijn coachpraktijk of online. Boek eenvoudig een vrijblijvend gesprek in mijn agenda om online “koffie te drinken”.

Wil jij er nog over nadenken of is het tijd voor actie? Ben je klaar om stappen te zetten naar een betere toekomst? Neem contact op en ontdek hoe ik jou kan helpen om het beste uit jezelf te halen!

5

Years of experience in coaching

100+

clients helped throughout career

$2M

MY CLIENTS' LAUNCH EARNING THIS YEAR

68

biz owners joined the mastermind

Dive behind the screen

Core values:

Onze gesprekken zijn gelijkwaardig en ik leg de nadruk op jouw sterke kanten. Vanuit de positieve psychologie is dit trouwens een goede manier om te groeien én om dingen aan te pakken die minder goed lukken.

Favorites

Ik word echt blij van bloemen plukken, mensen die groeten op straat, motorrijden in de wind en chocolade met hazelnoten.

Fun facts

Vroeger kletste ik tijdens autoritten de oren van mijn vaders hoofd. Ondanks deze goede herinneringen kan ik inmiddels mijn mond houden en luisteren. ☺

Zij gingen je voor

Work with me

Place Your Signature Offering Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean congue, nibh eget blandit tincidunt, turpis eros rhoncus tortor, id elementum augue lorem ut felis. Vivamus tempus sed lorem.

Online Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu gravida velit justo dapibus.

1:1 Coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu gravida velit justo dapibus.

Mastermind

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu gravida velit justo dapibus.