FAQS

Frequently Asked Questions

FAQ

Coaching voor jezelf

Afhankelijk van jouw vraag levert coaching inzicht in jouw situatie op. Dit kan overzicht zijn, thuis of op jouw werk. Maar ook beter voor jezelf opkomen, duidelijk communiceren, minder stress of meer energie. Waar jij focus op wil leggen. Welke werkzaamheden of baan bij jou past zodat je meer plezier in jouw werk zal ervaren.
Dit hoeft natuurlijk niet altijd een andere baan te zijn. Door het aanpassen van jouw manier van werken kun je ook zorgen dat een functie beter bij jouw past.

Ik zal ingaan op de dingen die belangrijk zijn voor het beantwoorden van jouw vraag. Jij bepaalt uiteindelijk wat jouw vraag is en wat je met mij wil delen.

Ik vind het belangrijk om uit te gaan van de situatie nu en vervolgens te kijken waar jij naar toe wilt. Zo kunnen we aan het einde van het traject evalueren wat jij hebt bereikt en wat jij nog voor jezelf zou willen in de toekomst. Verder is de coachmethode afhankelijk van jouw vraag en probeer ik zo goed mogelijk op jou af te stemmen.

Dat is zeker mogelijk! Wanneer je “Single Session Coaching” boekt heb je 1 afspraak met mij. Deze kan zowel in het echt als online plaatsvinden. De afspraak wordt vaak geboekt bij vragen als: 

  • Waar sta ik in mijn leven of mijn werk?
  • Een dilemma
  • Onzekerheid of behoefte aan waardering
  • Bij een verandering in een levensfase
  • Stress en overbelasting 

Je kunt meteen een afspraak in mijn agenda plannen om online kennis te maken. De afspraken zijn verder in overleg en er is geen wachtlijst. In een coachtraject kunnen we om de week afspreken maar het is ook mogelijk om iedere week een afspraak te plannen. Heb je het druk en vind je het lastig om de afspraken in te plannen naast jouw werk? Dan is een VIP-Launchday iets voor jou. Een dag waarin ik mijn aandacht exclusief richt op jouw vraag. We wisselen 1-op-1coaching af met testen en oefeningen ter ondersteuning van jouw doel. De lunch is inbegrepen.

 

FAQ

Coaching voor bedrijven

Het preventief inzetten van coaching past bij uw goed werkgeverschap én werkt direct als kostenbesparing. In een bestaande verzuimsituatie biedt coaching uw medewerker inzichten en tools om weer aan het werk te kunnen. De begeleiding zorgt voor positieve verandering en is toekomstgericht.

In de eerste afspraken vinden gesprekken plaats die zijn gericht op het verkennen van de situatie. Vanuit meerdere perspectieven wordt de situatie bekeken zodat er zicht op mogelijkheden kan ontstaan. De basis van de coaching bestaat uit persoonlijke ontwikkeling en eigenaarschap. Zo is het effect van de coaching toekomstgericht.

Persoonsgegevens worden versleuteld verstuurd. Verdere informatie met betrekking tot privacy kunt u lezen in de privacyverklaring op deze website.

Ik maak een inschatting van het aantal benodigde afspraken. Ik richt mij op het leveren van goed werk in redelijke tijd. Mocht er na het voorgestelde traject meer tijd nodig zijn dan neem ik contact op met betrekking tot een voorstel tot vervolg.

U kunt uw medewerker direct aanmelden via het online-contactformulier. Ik neem binnen 2 werkdagen contact op met uw werknemer voor een intake. Tijdens de intake is er gelegenheid om kennis te maken en om de vraag toe te lichten. Op basis van dit gesprek stel ik een offerte op die u zo spoedig mogelijk zal ontvangen.

Samenwerking in een partnerschap levert u korting op zowel de persoonlijke coaching als de workshops. Stuur bij interesse een bericht in het contactformulier of plan meteen een online afspraak in mijn agenda voor het bespreken van de mogelijkheden.