Ik ben geen geluksgoeroe!

Ik coach mensen op vitaliteit en werkplezier. Ik help onderzoeken waar talenten liggen. Goed om zo zelf jouw richting te bepalen en als organisatie om medewerkers te behouden. Ik ondersteun mensen in persoonlijke communicatie en leiderschap en begeleid mensen met stress- en burnoutklachten. Ik ben een aanhanger van positieve psychologie maar vind dat je best een periode mag hebben die je als minder soepel ervaart. Geen geluksgoeroe dus!

Als mens en als coach hou ik van het verbinden met mensen. Mijn werkplezier is om jouw richting in werk of studie. Als docent en door mijn paramedische achtergrond vind ik het leuk om een leeromgeving te ontwerpen. Een omgeving waarin iemand zichzelf of zijn situatie beter kan leren kennen. 

Ik vind het belangrijk dat je als mens werk doet waar je energie van krijgt. Dat er balans is in werk en privé zodat je ook in de toekomst jouw werk kan uitoefenen. Goed voor jezelf zorgen dus. Dit betekent het aangeven van grenzen en nee zeggen tegen dingen die ten koste gaan van jezelf. Het doen van dingen die bij je passen. Het bedenken van alternatieve manieren van werken en het inschakelen van hulpbronnen thuis of op jouw werk. Soms een knap staaltje omdenken!

Een methode die ik zelf inzet om energie in werk te houden is (samen)werken op basis van Sterke Kanten. Dit zijn positieve eigenschappen die invloed hebben op hoe jij je als persoon gedraagt, denkt en voelt.  Sterke Kanten kun je inzetten als krachtbron om jouw werk op een manier aan te pakken die bij jou past. Dit leidt tot betere prestaties, welbevinden en het beter kunnen omgaan met stress. 

Mijn eigen top 3 Sterke Kanten zijn:

  • IJverig en een echte doorzetter
  • Hoopvol en optimistisch
  • Eerlijk en rechtvaardig

Wil jij ook jouw Sterke Kanten leren kennen? Zie jij jouw team graag samenwerken op basis van Sterke Kanten of zie je een andere aanleiding om mij persoonlijk te ontmoeten? Stuur me dan een berichtje op in**@mi*************.nl

Delen:

meer zoals dit:

Download nu mijn geniale e-book

En leer al mijn geheimen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum efficitur quam vel scelerisque consectetur.