Het vinden van plezier in jouw werk

Ik ga ervan uit dat er ontwikkeling in de gewenste richting mogelijk is. Vind jouw werkplezier vanuit jouw eigen motivatie op een manier die bij jou past. Ik inventariseer aan het begin van het coachtraject waar de verbeterbehoefte van de cliënt ligt. Oriëntatie op de toekomst maakt het mogelijk om stappen te maken in de gewenste richting. Tijdens het coachtraject reflecteert jij als cliënt op de gesprekken. Wat leveren de gesprekken op en wat is voor mij werkelijk van belang?

Ik doe mijn werk als coach met veel plezier. Niet in de eerste plaats omdat ik mensen graag help, maar ik vind dat iedereen recht heeft om met plezier naar zijn werk te gaan. In mijn werk als docent heb ik gemerkt dat het bij mij past om coachend te werken en een leeromgeving te scheppen waarin mensen kunnen groeien. Als coach zie ik wat het met volwassenen doet om “betekenisvolle vooruitgang” te boeken.

Progressief werken past bij mij als coach.  

Ik heb een coachruimte in Delft naast de Technische Universiteit. Mijn werkgebied is Delft, Den Haag, Rotterdam en omstreken. In een coachtraject kun je inzicht in een bepaalde situatie krijgen. Dit kan een conflict op de werkvloer zijn. Er kan sprake zijn van werkdruk, het afnemen van werkplezier, of zelfs stress. Het kan zijn dat er behoefte is aan persoonlijke ontwikkeling of het krijgen van inzicht in een volgende stap.

Als ondernemer kun je behoefte hebben aan iemand die met je meedenkt in het vinden van oplossingen die bij jou passen. Inzicht in professionele groei, bijvoorbeeld in persoonlijk leiderschap. 

Als werkgever of manager kan het zijn dat u een gesprekspartner zoekt voor een werknemer met als doel persoonlijk ontwikkeling in een bepaalde richting.

Ik verdiep mij in het standpunt van de cliënt die werkt vanuit eigen kwaliteiten en kracht om zo de antwoorden te vinden die passen.

Delen:

meer zoals dit:

Download nu mijn geniale e-book

En leer al mijn geheimen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum efficitur quam vel scelerisque consectetur.